10 Temmuz 2013 Çarşamba

Meme küçültme (göğüs küçültme) operasyonu yaklaşık olarak 2-4 saat arasında değişen bir operasyondur.

Meme küçültme (göğüs küçültme) operasyonu yaklaşık olarak 2-4 saat arasında değişen bir operasyondur.



WWW.SESLİ07.COM SESLİ VE GÖRÜNTÜLÜ SOHBET SİTESİ

Meme Küçültme

Meme küçültme (göğüs küçültme) operasyonu yaklaşık olarak 2-4 saat arasında değişen bir operasyondur.

  • Meme Küçültme

  • Önceki yıllarda durumun tabu, lüks olarak görülmesi ve yüksek maliyetli olması nedeniyle pek de sıcak bakılmayan meme küçültme (göğüs küçültme) operasyonu, artık kadınların sosyal hayatta daha çok var olması ve sağlıkları açısından da doktorlar tarafında önerilmesi sebebiyle çok rağbet gören bir operasyon haline gelmiştir. Meme küçültme sadece estetik açıdan değil sağlık açısından da gerekli bir operasyondur.

    Meme küçültme (göğüs küçültme) operasyonu yaklaşık olarak 2-4 saat arasında değişen bir operasyondur. Bu operasyonda, alanında uzman doktorunuzun görüşleri ve muayene sonuçları doğrultusunda fazla bulunan doku, yağ ve deri kitlesi göğüs bölgesinde farklı biçimde açılan kesiklerden alınmaktadır. Bu kesik tiplerinden ilki, göğüs bölgesini büyük “t” şeklinde kesmektir. Genellikle çok büyük olan memeler için bu işlem uygulanır. Bir diğer kesim yöntemi ise küçük “t” biçiminde ya da “j” biçiminde açılan kesikledir. Bu kesikler ise daha ufak boyuttaki memeler için tercih edilir. Kesik tekniği ne olursa olsun ameliyat sonrasında iz kalması kaçınılmaz bir durumdur. Bu durum zaman geçtikçe hafiflese dahi asla kaybolmaktadır. Ne kadar büyüklükte ve belirginlikte iz kalacağı husus sizin deriniz iz taşıma potansiyeline bağlıdır.

    Meme küçültme (göğüs küçültme) operasyonunda fazla doku alma işlemi tamamlandıktan sonra meme başı uygun yere dikilir. Operasyon sonrasında yaklaşık 1-2 saat gözetim altında kalmanız gerekmektedir. Daha sonra evinize dönebilirsiniz. Evinizde 3-4 günlük bir dinlenme sürecinden sonra ise iş ve sosyal yaşamınıza dönebilirsiniz. Bu operasyona karar verme sürecinde alanında uzman kişiler ile çalışmak faydanıza olacaktır.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder